i love spring!

 IMG_0188

It’s spring! Ein-de-lijk. Dat duurde even, maar nu af en toe een onweerbuitje, maar geen regen, harde koude wind, snotterigheid, witte benen en vooral, geen lange broeken meer! Hoe lang zullen we hierop gewacht hebben? Zelf vind ik altijd dat mensen te snel zeuren over het weer. In de winter is het te koud, in de lente is het te winterig, of in dit geval ‘te warm’, de zomer is ook te warm, in de herfst moet het sneeuwen en dan zijn we weer bij de winter. Ik zeur niet over warmte, ja, wel als het er niet is, ik houd van zomer en mij zal je niet snel horen zeggen dat het wel wat kouden/frisser mocht. Geef mij maar zweet!
Maar goed, om het hier over te hebben in een artikel vind ik niet leuk. Ik ben na het leren nog even in de weer gegaan met foto’s maken, en het leek mij wel leuk om die aan jullie te laten zien! Lees verder voor de foto’s die ik met mijn spiegelreflexcamera heb gemaakt!

Ik ben de laatste tijd erg veel bezig met het bewerken van de foto’s, ik doe dit vooral met Picasa, misschien dat ik ooit Photoshop ga kopen, maar ik vind dat nu nog iets te duur!

IMG_0915

Een libelle, mooie insecten zijn dat eigenlijk, ze hebben allemaal verschillende kleurtjes, zoals een stukje blauw aan zijn staart en oranje en roze bij zijn borst/buik. Door de libelle komt dus het colourblocken!

IMG_0917 Ik was wespen/hommels/bijen op de foto aan het zetten, maar ze waren niet zo fotogeniek, de plant/bloem zelf wel, hij vroeg me of hij zelf ook zonder de wesp op de foto mocht. Okay dan, maar wel zwart-wit!

IMG_0924 Pookey is ook niet echt fotogeniek, altijd als ik foto’s van haar ga maken, loopt ze weg, of doet ze saai. Zo nu dus ook, ach Pook, voor mij ben je altijd mooi! <3
Onze andere kat, Elsje, doe ik nooit op de foto, omdat Elsje erg oud en dun is, dat zie je heel erg, het is best eng om te zien, ik wil jullie haar daarom niet laten zien!

IMG_0928 Hoe krijg je Pookey op de foto met haar ogen open als ze haar ogen dicht heeft? KEI-HARD ‘Pookey’ roepen, dat hoort ze wel! Ze kijkt hier dan ook een beetje van ‘wat is er nu wéér?’, haha.

IMG_0944Jeeeeh, eindelijk. Ik stond denk ik echt een half uur tussen de wespen en bijen, ik vond het eng maar ik wilde een goede foto! En deze is het uiteindelijk geworden, gekozen uit de 1 foto(‘s) die ik had van wespen! Ik vind hem nog best mooi!

Wat vind jij van fotografie?

Liefs, 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in photograph en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s